20 JAAR ERVARING

Diamet kan producten leveren voor lang blok motor en kort blok motor van elke merk. Wij kopen ook gebruikte motorblokken.

LANG BLOK MOTOR

  • Deze motor is volledig op zich. U kunt ook zeggen dat deze motor zo dicht mogelijk zit bij de volledige assemblage van de motor en klaar is voor gebruik. Alle essentiĆ«le onderdelen die een ideale motor moet hebben zijn intact en het vereist minder tijd voor de installatie. Een lang blok omvat geen brandstofsysteem, elektrische, inlaat-, en uitlaat componenten, evenals andere componenten. Het lange blok is krachtiger dan het korte. Deze motor bevat de volgende onderdelen : blok, krukas, nokkenas, kleppen mechanisme en cilinderkop.

KORT BLOK MOTOR

  • Een korte blok is een motor sub-assemblage. De assemblage, algemeen aangeduid als een korte blok, omvat meestal de motorblok en de roterende assemblage, die bestaat uit de krukas, zuigers en drijfstangen, en de nokkenschacht, compleet met timing ingesteld. De nokkenschacht is slechts inbegrepen op korte blok assemblage die geen over-hoofd nokken hebben. Nieuwe lagers en zuigerveren zijn ook opgenomen met de assemblage. Vele componenten van de originele motor worden geruild op een kort blok om de motor assemblage te voltooien. Items zoals de cilinderkop worden meestal verbouwd en vastgeschroefd op het blok met behulp van nieuwe kop pakkingen.

Onze Producten

Diamet biedt een volledige service van de levering van originele onderdelen zoals MERCEDES BENZ, VOLVO en nog veel meer merken. Wij kunnen al uw aanvragen voor MAN and Mercedes Benz op hoge tempo verwerken. We zijn ook sterk in Volvo CE en Volvo Penta en leveren aan diverse bedrijven wereldwijd.

merken motoren

Wij leveren motoren van de merken MAN , MERCEDES, VOLVO, IVECO, DAF, MTU, CUMMINS, CATERPILLAR, PERKINS, ALLISON, DETROIT DIESEL. De installatie van een kort blok motor vergt meer tijd dan de lang blok motor. Elke onderdeel moet op een specifieke positie geassembleerd worden, dit process is zeer tijdrovend. Deze motor blok is zeer scherp geprijsd, bij het kopen van de benodigde onderdelen kunt u prijs besparen. Bij het kiezen van de juiste motor blok kunt u de volgende factoren in overweging nemen. Als het gaat om veranderen van essentiƫle onderdelen, zijn interne onderdelen van de kort blok motor duurder.

Iets interessants gevonden?

Neem dan gerust contact met ons op!
Sluit Menu