WIE ZIJN WIJ?

Wij bieden u de beste producten aan van voornamelijk in Europa gevestigde bedrijven & fabrieken.

Veel bedrijven zullen kleine orders niet accepteren maar wij bieden u voor dit probleem een oplossing. Doordat wij zowel OEM als OES als AFTERMARKET producten leveren, hebben alles wat u nodig heeft.

Verder bieden wij u het gehele assortiment van Volvo onderdelen voor Constructie, Volvo Truck alsmede Volvo Penta. Diamet heeft verder ook concurrerende prijzen voor de merken Mercedes Benz, MAN, RENAULT, DAF, Scania en Iveco.

Ons kantoor en magazijn is gevestigd bij de haven van Rotterdam dus zeer centraal gelegen.

Alle diensten op één plaats

Oem

Wij leveren alle originele onderdelen van A tot Z.

Oes

Wij bieden u de producten van originele onderdelen leveranciers zoals Sachs, Valeo, WABCO, Knorr, ZF, Bosch, Elring, Kongsberg, Mahle, Nural, Goetze, FTE, FAG, SKF

Aftermarket producten

Wij leveren ook hoge kwaliteit aftermarket producten. Doordat wij een flexibele bedrijf zijn, hebben wij toegang tot een grote range aan producten van motoronderdelen tot koplampen.
De aftermarket producten die wij aanbieden zijn niet te onderscheiden van het orgineel. Daarnaast zijn wij centraal gelegen waardoor wij snelle toegang hebben tot Europese fabrieken. Bij Diamet kunt u ook voor kleine orders terecht, in tegenstelling tot andere leveranciers.

Onze nummers

1
Landen
1 +
Producten
1 +
Klanten

BEDRIJFSGESCHIEDENIS

Diamet begon zijn activiteiten in de grondverzet & bouwsector in 1994.

In de eerste jaren van de overzeese verkoop van Diamet, waren onze klanten voornamelijk gevestigd in Afrika en wij leverden hoofdzakelijk Caterpillar en Volvo bouw reserveonderdelen.

Aan het einde van 2016, Diamet begon de verkoop van vrachtwagen, bus & trailer onderdelen.

Wij leverden onze partners items zoals krukas, nokkenas, cilinderkop, water pomp, vliegwiel, compressor, reparatie kit, gordelspanner, oliepomp, injector, sensor, oliefilter, olie koeler, schokdemper, luchtveer, remschoen, remblokken, koppeling, rocker arm, beugel, push Rod, met hun merken. Nu leveren we aan vele landen, variërend van Vietnam tot Mexico en van Engeland tot Zuid-Afrika.

Diamet’s doel voor de toekomst is om haar stabiele klanten te blijven bedienen door te zoeken naar nieuwe markten en het houden van concurrerende prijzen en kwaliteitsnormen hoog houden voor aftermarket onderdelen.

Sluit Menu