Contact

+31 (0)10 303 75 39
info@diamet-parts.nl

Openingstijden

Ma-Vr 8:30 – 17:30

VOOR ONS IS HET BELANGRIJK OM U DE BESTE SERVICE TE VERLENEN

KWALITEIT GEDREVEN

Diamet streeft ernaar om een toonaangevend bedrijf te zijn met onderdelen van hoge kwaliteit voor zeer concurrerende prijzen.

ASSORTIMENT

Diamet leverts items zoals : krukas, nokkenas, cilinderkop, water pomp, vliegwiel, compressor onderdelen & reparatie kits, oliepomp, injector, sensor, olie koeler, olie koeler, remschoenen, koppeling etc.

WERELDWIJDE SOURCING

Wij leveren aan partners wereldwijd, varierend van Duitsland tot Australie.

ONZE PRODUCTEN

Diamet biedt een volledige service van de levering van originele onderdelen zoals MERCEDES, VOLVO, DAF, IVECO en RENAULT, evenals merken zoals Sachs, ZF, Bosch, Valeo, WABCO, Knorr, FTE, SKF, Behr, Haldex, Garrett, Holset, Mahle, KS, Nural, Glyco en Elring.

We zijn ook zeer sterk in originele onderdelen van Volvo Construction & Volvo Penta waarbij we leveren aan bedrijven van Afrika tot Aziƫ.

Elk motor blok wordt geleverd met hoge kwaliteitsnormen en volgens de instructies van de klant. Wij ondersteunen u graag met individuele, op maat gemaakte oplossingen. Diamet biedt een volledige service van de levering van originele onderdelen zoals MERCEDES, VOLVO, DAF, IVECO en RENAULT .

We hebben een groot assortiment van aftermarket producten. De onderdelen komen met een garantie periode van 1 jaar garantie. Wij kunnen onze NOx-sensoren aanbevelen die wij tegen een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden en die voor alle merken beschikbaar zijn. Deze worden geleverd zowel origineel als Aftermarket.

MERKEN

  • Diamet streeft ernaar om een toonaangevend bedrijf te zijn met onderdelen van hoge kwaliteit voor zeer concurrerende prijzen. Wij bieden een grote verscheidenheid aan OEM en OES materiaal.
brands2

Over het bedrijf

We hebben producten van de beste fabrikanten merendeels afkomstig van europese landen. Veel bedrijven zullen kleine orders niet accepteren maar wij bieden u voor dit probleem een oplossing. Doordat wij zowel OEM als OES als AFTERMARKET producten leveren, hebben alles wat u nodig heeft.
Ons kantoor en magazijn is gevestigd bij de haven van Rotterdam dus zeer centraal gelegen.

Abonneren op onze nieuwsbrief

Sluit Menu